Yamaha R-N1000A

Varastossa
(tarkista myymäläkohtainen saatavuus)
Toimitusaika: 1-3 päivää

1 499,00

Löysitkö tuotteen halvemmalla muualta? Kerro siitä meille!Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Salon noutopisteestä, Nouto Forssan noutopisteestä, Posti - Nouto Postin toimipisteestä, Posti - Nouto Postin pakettiautomaatista, Posti - Postin kotiinkuljetus

Yamaha R-N1000A - Verkkotoiminnoilla varustettu 2-kanavainen vahvistin


VIIMEISTELTY ÄÄNIKOKEMUS INTOHIMOISILLE MUSIIKIN KUUNTELIJOILLE

Yamaha R-N1000A on suunniteltu heille, jotka haluavat nauttia parhaasta äänestä. R-N1000A tarjoaa täydellisen nautinnon musiikintoistoon täysimittaisella Hi-Fi-äänellä, jossa hyödynnetään huippumallimme teknologisia ratkaisuja. Vastaanotin sisältää Yamahan ainutlaatuisen YPAO™-äänikentän korjauksen, erikoisvalmisteiset suuren kapasiteetin muuntajat, erittäin tarkat ESS-DA-muuntimet ja monia muita ylivoimaisia osia. R-N1000A soveltuu ympäristöön – jossa voit uppoutua musiikkiin ja nauttia täysin puhtaasta äänentoisto kokemuksesta.


TRUE SOUND
TRUE SOUND-äänen voi tuottaa vain Yamaha: maailman ainoa äänilaitteiden valmistaja, joka tuo kaiken aina äänen luomisesta siihen asti, kun se saavuttaa ihmiskorvan. Sulje vain silmäsi, niin voit tuntea artistin esiintyvän aivan edessäsi ja kokea käsinkosketeltavan tunnelman.


ÄÄNIKUVA
Artistin ja instrumentin sijainti, kuten myös esitystilan herkät vivahteet ja tunnelma toistuvat upeasti hämmästyttävän täsmällisesti. Äänimaailma on niin uskomattoman realistinen, että voit tuntea kuin katsoisit esityksen tapahtuvan suoraan edessäsi.


Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)
Ulkoisilla tekijöillä on tärkeä rooli huoneen äänentoistossa. Yamahan oma YPAO™ automaattinen kalibrointiteknologia, jota on vuosikymmeniä jalostettu monikanavatuotteissa, on optimoitu R-N1000A-vastaanottimelle, tarjoamaan ihanteellisen kuunteluympäristön, tuoden äänentoiston aivan kuin olisit ammattitasoisessa kuunteluhuoneessa – ilman työlästä manuaalista asetusten säätämistä. YPAO™ sisältää tarkkuustaajuuskorjaimen, joka suorittaa poikkeuksellisen tarkan taajuuskorjauksen jopa 192 kHz / 64-bittisellä tarkkuudella. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) ohjaa aktiivisesti tärkeitä varhaisia heijastusääniä hienosäätäen ja optimoiden automaattisesti äänen kuuluvuutta huoneessasi seinien materiaalien ja kaiuttimien sijainnin mukaan. Tämä kaikki tarkoittaa, että sinä voit nauttia syvästä ja mukaansatempaavasta äänentoiston tunteesta, joka on tunnusomaista Hi-Fi-äänelle - suoraan omassa olohuoneessasi.


DYNAMIIKKA
Sen sijaan, että tuottaisimme vain voimakasta ääntä, tavoittelemme dynamiikkaa, joka ilmaisee hiljaisuuden ja liikkeen kontrastia musiikissa – mahdollistaen musiikin syvimpien tunteiden tuntemisen ja uppoutumisen musiikilliseen maailmaan.


KOE LEGENDA, NAUTI MUSIIKIN VOIMASTA
Yamahalla on äänentoistolaitteiden valmistuksesta yli 60 vuoden kokemus. R-N1000A-vastaanottimen tekniikka periytyy suoraan Yamahan legendaarisesta Hi-Fi-suunnittelukonseptista ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), joka säilyttää uskollisesti äänen eheyden yhdistämällä huolellisesti piirien symmetrisen vasemman/oikean asettelun ja suorimmat ja lyhyimmät signaalireitit sekä erittäin jäykän matalavärinäisen laiterungon. Runko on vahvistettu erityisellä hartsikehyksellä "Art Base", joka osaltaan vaimentaa ja estää tarpeettomia äänentoistoa heikentäviä värinöitä, säilyttäen äänen puhtauden sekä dynaamisuuden.


KAKSOISPOHJA RUNKO
Runkorakennetta vahvistaa entisestään kaksoispohjarakenne ja rungon pohjaan lisätty paksu, 1 mm:n rautainen värinävaimennuslevy. Vahva rakenne eliminoi erityyppisiä ​​runkovärähtelyjä, jotka vaikuttaisivat haitallisesti ääneen ja lisää alempien taajuuksien ilmaisukykyä välittäen sekä syvän voiman että notkeuden vaativimmissakin musiikkiesityksissä.


ANTIRESONANSSI LAITEJALAT
R-N1000A-mallissa on värinänvaimennusperiaatteen mukaisesti suunnitellut antiresonanssi laitejalat . Sijoittamalla laitejalkojen ulkokehälle ohuet kaarevat vahvistustangot ja keskelle tukevat suorat vahvistustangot, kyetään laitejalkojen ulkopuolelta välittyvä värähtelyenergia hajaannuttamaan ja vähentämään tehokkaasti. Laitejalkojen ansiosta voit toistaa tarkimman äänen, jonka avulla voit tuntea täysin musiikin rytmin ja dynamiikan.


KORKEALAATUISET KOMPONENTIT ERINOMAISEEN ÄÄNENTOISTOON
Erikoisvalmisteinen muuntaja ja kondensaattorit, yhden pisteen maadoitus, korkealaatuiset audio-kondensaattorit ja muut huippuluokan osat käsittelevät vaivattomasti vaativia äänisignaaleita. Yamaha varmistaa, että käytössä on huolellisimmin valitut ja testatut komponentit, koska jokaisen yksittäisen komponentin laatu ja niiden yhteistoiminta määrittelevät pohjimmiltaan minkä tahansa komponentin äänenlaadun.


SÄVELTASAPAINO
Tämä on tarkin toisto kaikista äänistä, kaikista instrumenteista ja kaikista lauluäänistä, kaikilla sävelkorkeuksilla ja koko spektrillä.

Nauti täydellisestä harmoniasta ja musikaalisuudesta, jopa sellaisissa äänissä, joita et ole koskaan kuullut.


KORKEA TARKKUUKSINEN JA SUORITUSKYKYINEN
R-N1000A käyttää korkealaatuista SABRE ES9080Q 384 kHz / 32-bit DA-muunninta(ESS Technology) tuottaakseen ylivoimaisen signaalikohinasuhteen suorituskyvyn. Yhdessä Yamahan verkkomoduulin kanssa DA-muunnin tuo perusteellisesti esiin kaikki korkearesoluutioisten äänilähteiden ääniominaisuudet ja toistaa tehokkaasti jopa konserttisalien hienovaraisen tunnelman ja äänen herkät ilmeikkäät vivahteet.


MATALAN IMPEDANSSIN KONSEPTI
R-N1000A-malli käyttää energiahäviöiden ja äänisignaalin heikkenemisen poistamiseksi paksuja maadoitusliitäntä johtoja, mikä on kriittinen ominaisuus, tehden komponenteista todella ensiluokkaisen Hi-Fi-laitteen äänenlaadullisesti. Lisäksi vahvistinyksiköiden lähtöliitänöissä on ruuviliitos maankytkennän vahvistamiseksi, mikä on tärkeää äänenlaadun kannalta. Tämä antaa R-N1000A-vastaanottimelle erinomaisen signaali-kohinasuhteen, mikä mahdollistaa äänen toistamisen täydellisen selkeästi.


KULLATUT LIITÄNNÄT
Kullatut liitännät varmistavat korkealaatuisen kytkennän, joka vähentää signaalihäviötä. R-N1000A-mallissa on kullatut kaiutin- sekä sisääntuloliittimet.


TÄYDELLINEN MUSIIKIKOKEMUS ÄLYLAITTEELTASI
R-N1000A on varustettu Yamahan MusicCast-verkkojärjestelmällä. MusicCast on yhteensopiva useiden suoratoistopalveluiden, kuten Amazon Music HD:n ja Spotifyn kanssa, joten voit nauttia täysin poikkeuksellisen korkealaatuisesta äänestä, joka on ominaista nykypäivän korkearesoluutioisille ja häviöttömille äänilähteille. Voit käyttää sitä myös Apple Musicin suoratoistoon Airplay 2-ominaisuudella. MusicCast-järjestelmän avulla voit helposti kuunnella musiikkia missä tahansa kotonasi yhdistämällä useita MusicCast-laitteita yhteen suomenkielisellä MusicCast-ohjaussovellulla.
* Musiikkipalvelun saatavuus vaihtelee alueittain ja voi muuttua tai se voidaan lopettaa ilman erillistä ilmoitusta.


HI-FI-LAATUA KAIKISTA MUSIIKKILÄHTEISTÄSI
Aina tietokoneellesi tallennetusta musiikista, verkkokovalevyltä vinyylilevyihin ja televisioon – R-N1000A hoitaa kaiken tarjoten ylivoimaisen äänenlaadun ja tuoden esiin kaikkeen viihteeseesi kuuluvan äänen loiston.


Specifications

 • Network section
  • File Format: MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
  • AirPlay: Yes
 • High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms): 140 / 170 / 220 / 290 W
 • Frequency Response: 10 Hz-100 kHz 0±1.0 dB, 20-20 kHz 0±0.5 (Pure Direct ON)
 • Signal-to-Noise Ratio (CD): 100 dB (Pure Direct ON)
 • Audio In / Out: Phono, CD, line1, line2 / Pre out, Subwoofer out
 • Digital Input: Optical1, Optical2, Coaxial
 • USB Input: USB DAC (USB B-type)
 • Subwoofer Out: Yes
 • Control (Trigger) Out: Yes
 • FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono): 3 µV (20.8 dBf)
 • FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo): 69 dB / 68 dB
 • Pure Direct: Yes
 • ToP-ART: Yes
 • Standby Power Consumption: 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)
 • Dimensions (W x H x D): 435 x 151 x 395 mm (with antenna up: 435 x 232 x 395 mm)
 • Weight: 12.3 kg


Receiver / Integrated Amplifier

 • Network section
  • Wi-Fi: Yes
  • Bluetooth: Yes (SBC / AAC)
 • Rated Output Power: [20 Hz-20 kHz 0.07 % THD] 100 W+100 W (8 ohms) 120 W + 120 W (6 ohms)
 • HDMI(ARC): Yes
 • Phono Input: Yes
 • Ethernet: Yes
 • Headphone Out: Yes

Värit: musta, hopea


HUOM! Normaali takuuaika Yamaha AV-tuotteilla on 24kk. (2-vuotta)

Pidennetty takuuaika on mahdollista saada AVENTAGE AV-viritinvahvistimiin sekä muutamaan High End tuotteeseen.

Pidennetyn takuuajan saaminen edellyttää kuluttajalta tuotteen rekisteröintiä verkon kautta  www.yamaha.fi tai
https://fi.yamaha.com/fi/support/warranty/index.html

Rekisteröinti pitää tehdä 6-kuukauden sisään tuotteen hankinnasta. Jos ei näin tee, tuotteen takuu on normaali 24-kk.

Yamaha antaa pidennetyn takuun:
AVENTAGE -> 36kk eli 3-vuotta
High End -> 60kk eli 5-vuotta

Cash Back tuote 150€  (lue lisää kampanjasta)

katso YAMAHA R-N -vahvistimien tuotevertailu


Yamaha_logo.pngToimituskulut.png

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Yamaha, 2-kanavaiset vahvistimet