DSPeaker Anti-Mode X4

Varastossa
(tarkista myymäläkohtainen saatavuus)
Toimitusaika: 1-3 päivää

4 250,00

Löysitkö tuotteen halvemmalla muualta? Kerro siitä meille!Optimoi stereojärjestelmäsi DSPeaker Anti-Mode X4:lla

Huoneinteraktiot ovat tyypillisesti suurin audiojärjestelmän suorituskykyä rajoittava tekijä. Jokainen kuuntelutila lisää ääneen oman vaikutuksensa ja värityksensä ja huoneresonanssit voivat olla kymmeniä desibelejä tai vieläkin enemmän. Nämä korostumat ovat suurimmat matalilla taajuuksilla, joiden kohdalla klassinen huoneen akustinen korjailu on tehotonta.

Uudessa DSPeaker Anti-Mode X4TM esivahvistimessa / DAC:issa yhdistyy tinkimätön audioelektroniikka ja yli kymmenen vuoden kokemus akustiikasta ja signaalinkäsittelystä. Laite on suunniteltu nostamaan kotistereokuuntelu aivan uuteen suorituskykyluokkaan.

Automaattisen Anti-ModeTM huonekalibroinnin perusajatus on saada kaiuttimet ja subwooferit toimimaan harmoniassa huoneen akustiikan kanssa, luoden parhaan mahdollisen äänentoiston. Anti-Mode -kalibroinnin hyötyjä ovat selkeämpi äänikuva, ”tiukempi” ja taajuudessa alemmas toistuva bassotoisto ilman kuminaa, sekä pääkaiuttimien ja subwoofereiden saumaton yhteistyö.

Asennus on pitkälle automatisoitu, joten kuka tahansa voi saada aikaan parhaan tuloksen ilman erikoisosaamista. Lyhyen kalibrointimittauksen jälkeen Anti-Mode tuntee kuuntelupaikkasi akustiikan yksityiskohtaisesti ja luo tarvittavan uniikin korjauksen juuri sinun kuunteluasi varten. Saatat hämmästyä mihin huonekorjatut kaiuttimesi pystyvät!

Anti-Mode X4 mahdollistaa suuren määrän eri käyttötapoja ja tilanteita; perinteisestä kahden kaiuttimen stereokuuntelusta aina useita subwoofereita sisältäviin järjestelmiin ja usean kuuntelupaikan optimointeihin. Erillinen patentoitu menetelmä valitsee automaattisesti parhaan jakotaajuuden kaiuttimien ja subwoofereiden ominaisuuksien optimaalisesti hyödyntämiseksi.

Automatiikan lisäksi käytettävissäsi on täysi paletti työkaluja äänen muokkaamiseen. Usea erillinen käyttäjän profiili mahdollistaa nopean asetusten vaihtamisen. Äänimaisemaa voi muokata alumiinisella kaukosäätimellä reaaliajassa mukavasti kuuntelupaikalla istuen. Useimmat säädöt onnistuvat myös laitteen etupaneelista.

Toimintoja ja äänityökaluja ohjataan modernista graafisesta käyttöliittymästä. Huonevasteita voi tutkia yksityiskohtaisesti itse laitteessa, eikä tietoja tarvitse siirtää tietokoneelle.

Analogiset äänisignaalit tuotetaan kolmella korkealaatuisella muuntimella. Piirien erikseen seulonta mikropiiritesterillä sekä ulostuloalueiden säätömahdollisuus mahdollistavat 126dB:n dynaamisen alueen sekä alle 0.0008% harmonisen särön. Ensisijainen (Primary) analogialähtö on tarkoitettu kaiuttimille ja toissijainen (Aux) subwoofereille, ja molemmissa on sekä RCA- että XLR- liittimet. Optinen Toslink ja coaksiaalinen SPDIF toistavat samaa signaalia ensisijaisen lähdön kanssa.

Naapureita ja muita asukkaita häiritsemätön kuuntelu on mahdollista käyttämällä kuulokelähtöä. Kuuloketilassa DSPeakerin auralisointiteknologia on apuna vähentämässä kuunteluväsymystä saamalla useat äänitykset soimaan kuulokkeista luonnollisemmin.

Eri sisäänmenovaihtoehtoja on runsaasti. Kaksi stereo-RCA ja yksi stereo-XLR-sisäänmeno saavuttavat -104dB signaali-kohina-suhteen. Mikä analoginen audiolähde sinulla onkin, sisäänmenotason valinta mahdollistaa täyden suorituskyvyn. Yhteensä kuusi SPDIF-sisäänmenoa ja USB Audio 2.0 tukevat näytetaajuuksia 192kHz:iin ja DSD64 / DSD128:aan asti.

Tehonkulutus valmiustilassa on vain 0.5 wattia, mikä säästää sekä rahaa että ympäristöä.

 

Tekniset Tiedot
Prosessori

 • 1 x VS1205 (graafinen käyttöliittymä ja päivitys USB)
 • 6 x VS1205 (äänilähteet, prosessointi)
 • 3 x High-Quality DAC (seulottu), 3 x High-Quality ADC

Ohjelmisto

 • Anti-Mode 3.0 -kalibrointialgoritmi
 • Automaattinen jakotaajuusoptimointi (US Pat. 9,955,261)
 • Kattavat äänenmuokkaustyökalut
 • Anti-Mode 3.0 Multi-Rate (FIR & IIR)
 • House Curve, Linear-Phase Tilt, Parametric EQs
 • Säädettävä aliäänisuodatin
 • Säädettävä jakosuodating

Liitännät

 • 2x stereo RCA, 1x stereo XLR input
 • 3x optinen and 3x koaksiaalinen sisäänmeno (jopa 192kHz koaksiaalisella)
 • USB Audio 2.0 sisäänmeno (192kHz PCM, DSD64 ja DSD128)
 • Primary lähtö: stereo RCA, stereo XLR, Optinen Toslink, ja koaksiaalinen S/PDIF
 • Auxiliary lähtö: stereo RCA ja stereo XLR
 • Mikrofonisisäänmeno, kuulokelähtö
 • Säätöpyörä kytkimellä, kaukosäädin

Analogiasuorituskyky (tyypillinen)

 • Primary XLR: Dynaaminen alue: 126 dB, Harmoninen särö: < 0.0008%
 • Analogisisäänmeno, XLR, SNR+THD: -104dB
 • Taajuusvaste: 20...20000Hz ±0.07dB
 • Sisäänmeojännite max RCA: 2.5 / 4.4 / 6.2 Vrms, XLR: 2.6 / 5.2 / 12.4 Vrms
 • Ulostulojännite max RCA: 3.2 / 6.4 Vrms, XLR: 6.4 / 14.0 Vrms
 • Tehonkulutus: 25W, valmiustila: < 0.5W

Yleiset

 • Mitat: 436mm x 70mm x 295mm
 • Paino: 4.5kg

 

Käyttöohje

Käyttöohje suomeksi: antimodex4fi.pdf, englanniksi: antimodex4en.pdf.
Tuote-esite suomeksi: antimodex4tuoteesite.pdf, englanniksi: antimodex4productbrief.pdf .

 

USB Audio 2.0 Driver Windows-järjestelmään

Vanhempien Windows-käyttöjärjestelmien laiteajurit eivät tue USB Audio 2.0 -laitteita. Oheisella laiteajurilla DSPeaker Anti-Mode X4 toimii näissä tietokoneissa ja pystyt käyttämään 192kHz näytetaajuutta sekä DSD64- ja DSD128-formaatteja sopivalla soitto-ohjelmalla. Uudemmat Windows-käyttöjärjestelmät tukevat Anti-Mode X4:ää suoraan. Jos kumpikaan ei kohdallasi päde, voit kokeilla "Legacy USB"-moodia, jonka voit valita Sisääntulot-valikosta.

DSPeaker_UsbAudio_v4.33.0_2017-10-13_setup.exe

DSPeaker_UsbAudio_v4.38.0_2018-01-02_setup.exe

Jos et käytä Windows-käyttöjärjestelmää eikä koneesi toimi Anti-Mode X4:n kanssa, aseta "Legacy USB"-valinta asentoon Päällä, jolloin voit käyttää Anti-Mode X4:ää USB Audio 1.0 -tilassa. Tällöin suurin näytetaajuus on rajoitettu 96kHz:iin. Sama taaksepäin yhteensopivuus tapahtuu automaattisesti, jos USB-kaapeli on huono tai muuten häiriöinen.

 

Ohjelmistopäivitys

20180320Alpha.zip Improved input switching. A dummy ADC channel to allow USB Audio 2.0 with Mac. Profile X has bypass active.

20180516Alpha.zip Sound source indicator during calibration. Fix to some USB hosts occasionally causing a lock-up with USB Audio 2.0 audio.

20180905Alpha.zip (in testing) More feedback given by calibration. If calibration started from USB mode, no longer goes to Legacy mode afterwards.

Värit: etupaneeli hopea tai musta

lisätiedot (FI)


DSPeaker-logo.jpgToimituskulut.png

Selaa myös nämä tuoteryhmät: DSPeaker, Esivahvistimet, DA-muuntimet